5 Mart 2010 Cuma

Softcom "out" MoreClick "in" !

(Yazının girişini yazmak hep işkence benim için... Selam mı vermeli yoksa pattadanak konuya mı girmeli??)

Bu yazıyı aslında www.adakizi.com üzerinden yazacaktım ama Wordpress'in içini dışını kurcalarken temayı patlattım. Hatta komple hosting hesabını patlattım. Sildim falan. Akşam tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Neyse, bu seferlik böyle olsun. Aldığımız ders neymiş: "Çok kurcalama bozarsın evladım!"

Biraz önce herkese veda maillerimi gönderdim. İşlerimin hepsini devrettim. Şu anda herkese sütlü nuriye ikram ettim geldim. Tatlı yiyelim tatlı ayrılalım hesabı :) İçimde hafif bir sızı var tabi, ayrılıyorum diye üzülmekten ziyade alışkanlıklarım değişicek diye bir tedirginlik. Beşiktaş'a ve ofise çok alışmıştım. Her sabah Barbaros'ta 74 saniye karşıdan karşıya geçmek için beklemeyi, arada uyuklayan boz sokak köpeğini, Uniş'teki kibar amcayı, balıkçıları, kahve ve döner kokusunu, masamı, telefonumda yazan "Birge :)"yi, turuncu panelimi, Beşiktaş çarşısının hareketliliğini, Serkan ve Gürhan'la daha.net için sabahlamamızı, ikide bir kesilen internetle verdiğimiz molaları, öğle yemeklerini hep özleyeceğim. Ama geçmişe mazi derler değil mi :)

Umuyorum ki beni MoreClick'te de çok güzel günler bekliyor. Yeni projeler, yeni insanlar... Öğrenilecek çok şey, paylaşılacak çok fikir var. Buradan kendime "may the force be with me" diyorum ve çantamı alıp çıkıyorum...




2 yorum:

Özgür Doğan dedi ki...

Merhaba,
dahanet blogda gösterdiğiniz iyi niyet ve yardımseverliğinizden dolayı teşekkür mahiyetli bişeyler yazmak istedim. (Özellikle webmaster forumlarındaki kopuk makale bişey bildiğini sanan şahıslardan sonra :) )
Umarım yeni işinizde mutlu olursunuz

Teşekkür ederiz

birge dedi ki...

Özgür,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım her şey hem daha.net için hem de MoreClick için daha güzel olur :)